Restaurang Yamamori Izakaya, Dublin, Irland.

Restaurangen Izakaya i kedjan Yamamori är vackert inredd och ligger i kanten av det livliga Tempel Bar-området i Dublin, Irland. Här säljs “jappas” och japanska rätter. Med “jappas” vill man säga att menyns smårätter passar bra att äta som om de vore spanska tapas och för att göra det ännu mer tydligt finns erbjudanden om 3 eller 5 “jappas”. Vid ingången går besökare förbi det öppna köket och om inte någon av de trevliga servitriserna finns i närheten kommer kockarna att hjälpa dig till rätta. Servicen fungerar bra och levereras med vänliga leenden. Maten är god, fräsch och bitvis uppfinningsrik även om det inledningsvis kan vara lite förvirrande att förstå sig på menyn. Priset är en aning högt för en restaurang som denna men det kan vara trevligt att ha varit här en gång och många besökare verkar vara stamgäster.

Yamamori Izakaya
72 South Great Georges Street
Dublin 2
Irland
Tele: +353-(0)1-4755001
E-post: info@yamamorinoodles.ie
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.