Rising Sons Brewery, Cork, Irland

Det här är ett familjeägt lokalt bryggeri på Irland. Du hittar det centralt i den gamla delen av staden Cork. Basutbudet består av sex olika öler och de bryggs i små mängder. Varje kväll erbjuder bryggeriet visningar av hur det fungerar och ser ut. På innergården finns en förträfflig pizzeria och i kranarna hittar du ofta tillfälliga ölsorter. Här kommer du att trivas om du tycker om god mat och bra microbryggd öl. Tycker du om att titta på sport finns fler skäl att komma hit eftersom baren även kallar sig för en “sport bar”.

En bar som serverar öl från Rising Sons är Vicarstown Inn. Den baren ingår i ett initiativ av samarbetande pubar. Initiativet kallas Heritage Pubs.

Rising Sons Brewery
Cornmarket Street
Cork, Irland
Tele: +353-(0)21-2414764
E-post: risingsonscork@gmail.com
Bryggeriets Facebooksida finns HÄR.