Gillou le bistrot, Le Port, Reunion, Frankrike

Alla städer på ön Reunion är små och den som ligger närmast där kryssningsbåtar lägger till heter Le Port. Vid ett torg som ligger nära en gågata i den staden finns den här trevliga baren. Den fungerar även som café och har platser inomhus och ute på torget. Bland erbjudandena finns förvånandsvärt många kvalitativa öler, bland annat några från Belgien. Närområdets större ölmärken finns i kylen och på fat. Vin, drinkar och traditionellt caféutbud finns också. När du är här har du tillgång till en kostnadsfri och bra uppkoppling till internet. Av och till riskerar du att bli indragen i någon av barens karaokeaftnar. Personalen är trevlig, informativ och hjälpsam.

Gillou le bistrot
2 ruelle de la boucherie
Place de l’ancien marché couvert
97420 Le Port, Reunion
Frankrike
Tele: +262-(0)692-36 74 34, -(0)262-494507
E-post: gillou.bistrot@gmail.com
Barens Facebooksida finns HÄR.