Galion Restaurant, Kotor, Montenegro.

Det här är en finare restaurang med en magnifik utsikt över Kotorbukten. Du hittar den snett över vattnet från huvudingången till Kotors gamla stad eller marknaden utanför muren. Den utgång genom muren som är närmast busstationen och södra delen av staden ligger närmast restaurangen. Här får du fin mat till högt pris och med en trevlig miljö. Det är förmodligen den mest kända restaurangen i trakten för den som söker en mer luxös miljö men de lever också upp till de förväntningar miljön skapar. En retlig sak här är att du får svårt att hitta vin i mindre förpackningar än en hel flaska och att personalen tar för sig av växeln som drick innan du fått säga något. De ger sig alltså själva dricks i den mängd de anser sig förtjäna av dina pengar.

Galion Restaurant
Suranj bb (Škaljari)
853 30 Kotor
Montenegro
Tele: +382-(0)32-325054., -(0)67-263420
E-post: galion@t-come.me
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.