Forest Cottages, Kampala, Uganda

Forest Cottages är ett hotell som är byggt som en liten oas inne i Kampala. Här bor du i något som liknar en blandning av en bungalow och ett radhus. Du har en liten trädgård och mycket grönt omkring dig men även tillgång till en gratis och duglig uppkoppling till internet. Baren är avkopplande och luftig men priserna är en aning höga. Och restaurangen för frukost och andra måltider ligger en våning ovanför receptionen och baren. Hotellet är omgärdat av en ganska låg mur och innan för den ligger även en parkering. Rummen sköts bra och är så pass stora och så utrustade att du utan problem skulle kunna använda dem som små lägenheter. Ofta är de byggda i flera våningar.

Forest Cottages
P.O Box 7036
Plot 17-18, Naguru Hill, Old Kira Road, Bukoto, Kampala, Uganda
Tel: +256-(0)414-287 308
Fax: +256-(0)312-227 226
E-post: info@forest-cottages.com
Hotellets sida på Facebook finns HÄR.