Le Domaine de L’Orangeraie, La Digue, Seychellerna

Vill du bo fint och direkt ut mot Indiska Oceanen är det här lyxiga hotellet ett bra alternativ. Det ligger på ön La Digue som är en timmes båtresa från Seychellernas huvudö Mahé. Kommer du hit bör du vara inställd på lugna dagar vid havet och att ha natur som är trevlig att utforska i närheten. Bland annat är det här hemtrakter för dubbelkokosnöten och en svart papegoja. Hotellet har en stor restaurang med en vacker utsikt och en stor mängd kvalitativ mat i varje buffé. Det finns också en fungerande och lösenordsskyddad trådlös uppkoppling mot internet.

Le Domaine de L’Orangeraie Anse Sévère
La Digue, Seychellerna
Tele: +248-(0)429 99 99, -429 99 11 (bokningar), -429 99 11 (marknadsföring)
Fax: +248-(0)429 98 88
E-post: reservations@orangeraie.sc (Ms Ronelle Lesperance, Ms Christianne Crispin), marketing@orangeraie.sc (Selby Pool)
Hotellets Facebooksida finns HÄR.