Jetwing Lake, Dambulla, Sri Lanka

Det här hotellet öppnade i slutet av 2016 och är modernt men ändå fungerar internet bara ibland i rummen. Så är det ofta i Sri Lanka. Bor du i Jetwing Lake är du en bit bort från städer och livliga nöjen men har tillgång till en lång simbassäng och två restauranger. Den nedre restaurangen serverar en stor och god buffé till frukost och middag. Kvällsbufféen kostar ungefär tre gånger så mycket som de flesta turistrestauranger i landet. Ovanför receptionen finns den andra restaurangen som sägs vara kinesisk. Den är en billigare.

Vid hotellet finns områden där man kan göra promenader och sjön som namnet syftar på ligger bredvid. Kring sjön finns möjligheter att se fåglar och ibland tittar ganska ovanliga arter förbi.

Jetwing är Sri Lankas största hotellkedja och företaget är även en stor researrangör.

Jetwing Lake
Wijaya Kumaratunga Mawatha
Yapagama, Dambulla 21100
Sri Lanka
Tele: +94-(0)66-2 040700
Hotellets Facebooksida finns HÄR.