Le Bamboo Guest House, Mahebourg, Mauritius

Reser du ensam på Mauritius kan det vara svårt att hitta ett smidigt boende till ett lågt pris men hos Le Bamboo hittar du det. Här bor du enkelt, fint och blir väl omhändertagen. Det trådlösa nätverket fungerar ofta bra men når bara ibland rummen. Å andra sidan når det balkongen med den bästa utsikten. Här kommer du lätt fram till fots och har nära till Saveurs de Shin och andra restauranger i centrala Mahebourg. Busstationen och marknaden är bara några minuters promenad bort. Många av dem som bosätter sig här blir kvar längre än de från början planerat. Har du skaffat dig en hyrbil går det bra att parkera den direkt utanför gästgiveriet.

Le Bamboo Guest House
25, Rue Marianne
97434 Mahebourg, Mauritius
Tele: +230-(0)5940 2242
Gästgiveriets Facebooksida finns HÄR.