Konoba Casablanca, Vela Luka, Kroatien

I den lilla staden Vela Luka på ön Korcula i Kroatien finns det en trevlig liten hamnanläggning och i den ligger några restauranger, en mack och ett dykcenter. En ganska stor restaurang med bra läge och utsikt är Casablanca som drivs av Tomislav Zuvela. Maten som serveras här är bra och gjord på färska råvaror. Det är vanligt med väldigt färsk havsmat. På kvällen fungerar restaurangen delvis som nattklubb. Det behöver inte vara något problem om du tänkt äta samtidigt för byggnaden är i två våningar.

Konoba Casablanca
Obala 2
20270 Vela Luka
Kroatien
Tele: +385-(0)20-813 052
Mob: +385-(0)98-940 55 63
E-post: zuvela.natasa@gmail.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.

Det finns även en inofficiell Facebooksida för restaurangen och den hittar du HÄR.