Rogan’s Irish Bar, Victoria, Seychellerna

Om du är i Victoria, Seychellerna, och vill hitta ett vattenhål med en någorlunda lugn och inte alltför inrökt miljö är Rogan’s irländska bar ett bra val. Den drivs av en irländare och ligger i stadens hamnområde. Skulle du komma hit med kryssningsbåt kommer den säkerligen att ha en kort promenad mellan båten och puben. En bra sak med den här puben är att den har ett bra trådlöst nätverk som du får använda gratis. Det som kan vara lite förvirrande är att du måste gå upp ett par våningar i ett hus som liknar ett tomt köpcenter för att hitta puben. Varje onsdag är det karaoke i puben.

En våning ned har du restaurangen Le Bistrot de Gillou som också har trådlöst internet.

Rogan’s Irish Bar
Level 3 Docklands, Latanier Road
Victoria, Seychellerna
Tele: +248-(0)2-516 464
Pubens Facebooksida finns HÄR.