Holiday Inn Express Inverness, Inverness, Storbritannien

Passerar du Inverness kan det här hotellet passa bra. Det ligger vid väg A96 nära där den går in i väg A9 och är strukturerat som ett motell. Du kommer att få rena och fina rum, fungerande wifi och en trevlig personal med begränsad beslutskraft. Frukosten är en enkel liten buffé och parkeringen utanför är stor. Några meter från det här hotellet har du ett stort köpcenter med biografer och allt. Mellan boendet och A96 finns den trevliga restaurangpuben The Snow Goose, missa inte den. Den är bättre än många restauranger inne i Inverness så det är lätt att få det bekvämt här. Du skall dock inte bosätta dig här om du hoppas att lätt kunna besöka centrala Inverness till fots för hotellet ligger ungefär 3 kilometer från staden.

Holiday Inn Express Inverness
Stoneyfield, Inverness IV2 7PA
Storbritannien
Tele: +44-(0)871-902 1615
Hotellets Facebooksida finns HÄR.