Yachting Club Goga, Belgrad, Serbien.

På sommaren flyttar många restauranger, barer och klubbar ut på vattnet i Belgrad. Flera av dessa ligger längs promenadstråket från stadsdelen Zemun, där du har Den Stora Krigsön på andra sidan Donaukanalen, och fram till broarna in till Belgrads gamla stad. En av båtarna du hittar här hör till Yachting Club Goga och den har en riktigt trevlig och rymlig restaurang. Går du en varm dag från Zemun och till gamla staden är det en riktigt trevlig promenad på ett par timmar och vad kan då passa bättre än att stanna till här för lunch?

Yachting Club Goga
Zemunski kej bb, Zemun (hörnet av John F. Kennedy och Nikola Tesla Boulevard)
11080 Belgrad, Serbien
Tele: +381-(0)63-573 651, -573 652
E-post: gogaclub@nautica.rs
Verksamheten har sin Facebooksida HÄR, men det finns även en inofficiell sida som har bättre kartor HÄR.

Verksamheten använder även följande adress:
Goga Yachting Club
Save Kovačevića 4E / II red, Krnjača
11210 Belgrad, Serbien
Tele: +381-(0)11-3317 317, -271 00 52
E-post: goga@nautica.rs