Diving Göcek, Göcek, Turkiet

Har du ambitioner att dyka i Göcek är Turhan Kalyoncu och hans företag Diving Göcek en möjlighet. Han tycks ha öppet lite när han får lust till det och dyker när det finns kunder. Oftast finns det dock få kunder så du bör ge honom så gott om varsel du kan om det skall bli något. Det som finns här är naturdyk, kurser och det mesta passar bäst för den som är ny som dykare. Turhan arbetar med CMAS och PADI samt den turkiska organisationen TSSF.

Mittemot Turhans dykverksamhet hittar du hotellet Villa DanLin och Go Nuts. På samma sida om huvudgatan som Diving Göcek har du den trevliga vinbaren Grape Vine Winebar och lite längre bort restaurangen Kebab Hospital.

Diving Göcek
Cumhuriyet Mh. Carsiyolu Caddesi No 41 Kat 2
Göcek, Fethiye
Turkiet
Tele: +90-(0)505-7801075
E-post: kalyoncuturhan@hotmail.com