Hotel Lev, Ljubljana, Slovenien

Lejon heter “Lev” på slovenska men att bo här är ändå en odramatisk historia. Hotellet ligger centralt i Ljubljana, är modernt utrustat och smidigt att ha att göra med. Det ingår i en hotellkoncern som heter Union och som har fler hotell ännu mer centralt i Ljubljana. Hos Lev hålls rummen rena, internet fungerar bra och du blir bemött på ett trevligt sätt. På morgonen har du en stor och god frukostbuffé att arbeta dig igenom.

Hotellet erbjuder transfer till och från flygplatsen och turistmål som staden Bled. Det kommer att vara billigare och oftast enklare för dig att i stället använda transporterna från den närbelägna tåg- och busstationen eller de transferbussar som finns direkt utanför ankomstterminalen på Brnik.

Hotel Lev
Vošnjakova ulica 1
1000 Ljubljana, Slovenien
Tele: +386-(0)1-3087000
E-post: lev@union-hotels.eu