Maria de la Cruz Figueroa, Santiago, Kuba

Ett smidigt alternativ för den som vill hitta ett boende hos en familj i Santiago de Cuba på Kuba är Marias “Casa particular”. Hon har två enkla rum med varsitt badrum att erbjuda. Helt korrekt säger hon att du här har hög komfort, hög säkerhet och både varmt och kallt vatten. Det finns även luftkonditionering och du får en god frukost varje dag. Inne i huset finns en trevlig terass. Bor du här behöver du gå några kvarter för att komma i till centrum av Santiago. Maria är en trevlig och välkomnande värd så du behöver inte oroa dig för att det skall bli tråkigt här och du kommer förmodligen att se stora delar av hennes familj eftersom man måste passera vardagsrummet för att komma till rummen som hyrs ut.

Doctora Maria de la Cruz Figueroa
Rey Pelayo No. 83 (Eduardo Yero) e/ Reloj y (Mayía Rguez.) y Calvario (Polfirio Valiente)
Santiago, Kuba
Tele: +53-(0)22-622152
Mob: +53-(0)153934700
E-post: hospedajemaria@yahoo.com