Nguyen Du Brauhof, Ho Chi Minh City, Vietnam

Den här bryggpuben hittar du ett par kvarter från Nha Tho Duc Ba-kyrkan (Notre Dame) i Ho Chi Minh City (Saigon) om du går längs gatan Nguyen Du. Lokalen puben ligger i är ganska liten men har även några platser utomhus. Oftast finns tre av bryggeriets egna öler tillgängliga på fat och de har sällskap av både  bra importerade öler och enkla massbrygder. Maten som erbjuds är huvudsakligen av tyskt snitt. Det har säkert något samband med att bryggmästaren är utbildad i Tyskland.

När du är färdig här kan du jämföra brygderna med de som Lion producerar. Enklaste sättet att hitta Lion är att gå tillbaka till torget vid kyrkan och sedan följa gatan Dong Khoi tills du har först Hotel Continental och sedan operan på din högra sida. Lion ligger på den gata som kommer efter operan.

Nguyen Du Brauhof
98 Nguyen Du St. Dist 1
Ho Chi Min City, Vietnam
Tele: +-(0)8226861
Mob: +-(0)908-173148
Bryggpubens Facebooksida finns HÄR.