Leonor de Aquitania, Cuenca, Spanien

Cuenca är en trevlig liten stad med hängande hus, vackra hotell, mysiga restauranger och bra områden för vandring och promenad. Flera av hotellen ligger dock utanför centrum eller i den nedre mer moderna delen av staden. Leonor de Aquitania är ett lyxigt hotell döpt efter drottning Eleonora av Akvitanien. Hon var mor till Rickard Lejonhjärta och lyckades både bli Frankrikes och Englands regent. Hotellet är mycket vackert, rent och allt här fungerar bra. Eftersom du är i Spanien får du en underbar frukost. Trådlös och gratis uppkoppling till internet finns och du har bara några meter nedför backen till sevärdheterna i de centrala delarna av gamla Cuenca.

När du bokar in dig här kan det vara bra att vara uppmärksam på att hotellet arbetar tillsammans med två andra hotell och att inte alltid är tydligt vilket av dem du fått ett rum på. De andra heter Cueva del Fraile (konferenshotell ensligt beläget utanför Cuenca) och Convento del Girafee.

Leonor de Aquitania
Calle San Pedro 60
Cuenca 16001
Spanien
Tele: +34-(0)969-231 000
Fax: +34-(0)969-231 004
E-post: reservas@hotelleonordeaquitania.com
Skype: reservas_144
Hotellets Facebooksida finns HÄR.