Ellas, Dobrota, Montenegro

Dobrota ligger lite utanför den mer kända staden Kotor men någon tydlig gräns mellan städerna finns inte längre. Restaurang Ellas ligger ut mot vattnet i den vackra viken och marknadsför sig som en aningen lyxig restaurang. Den används dock för både finare och mer turbulenta fester. Att komma hit kan vara välkommet för den som vill äta i en fin miljö men inte vill vara inne i Kotors gamla stad, där man annars ofta hamnar. Maten och servicen är bra så det är ett trevligt alternativ att spendera tid här.

Den här restaurangen marknadsför sig tillsammans med Restoran Stari Grad inne i Kotors gamla stad.

Restoran Ellas
Dobrota 85
Kotor
Montenegro
Tel: +382-(0)32-335 115
Mob: +382-(0)69-220 455
Fax: +382-(0)32-334 586
E-post: elas@t-com.me
Skype: restoranelas
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.