Anavi, El Puig, Spanien

El Puig de Santa Maria är en liten ort nära kusten norr om Valencia. Många av dem som kommer hit gör det för att få en trevlig helgutflykt eller för att se på borgen och tryckerimuseet i den. När man är i El Puig kan det tänkas att man vill äta lunch och då kan Anavi vara ett alternativ. De är egentligen inriktade mot mat som man tar med sig men med lite framförhållning kan du få dem att t.ex laga en paella. Det här är ju paellans (uttalas “paeja” och är en risrätt) hemtrakter. Spanjorerna ser Valencia som platsen där rätten föddes. Restaurangen erbjuder ett trevligt utbud av goda rätter som alla är tänkta att ätas med minst en vän.

Anavi
Avenida Virgen De El 18-B
46540 El Puig de Santa Maria
Valencia, Spanien
Tele: +34-(0)961-471240
E-post: anavi.online@gmail.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.