Heartland Brewery & Rotisserie, New York City, USA

Det här är en angenäm bryggpub som funnits länge i New York City. Den har flera filialer och en av dessa ligger i markplanet av välkända Empire State Building. Där är den byggd i två våningar varav den i källaren kallas för ölhall. För den ölintresserade finns flera provsmakningsmenyer med bryggeriets egna skapelser. Den som vill kan äta här men var då beredd på att den goda maten är högre prissatt än ölen i förhållande till vad du får. Flera av rätterna är dock mycket goda och trevligt påhittiga. Läget gör mycket och därför är Heartland ett perfekt ställe att lugna ned sig på efter en dag av turistande eller shopping.

Heartland Brewery
The Empire State Building
350 5th Ave. at 34th Street
New York City, New York
USA
Tele: +1-(0)212-5633433, -5822057
E-post: info@heartlandbrewery.com, catering@heartlandbrewery.com, k.roberts@heartlandbrewery.com, info@heartlandbrewery.com
Bryggpubens Facebooksida finns HÄR.