Gazul, Vidova Gora, Kroatien

Gazul är en bondgård och egentligen ingen restaurang men ibland fungerar det ändå att äta här om man ringt i förväg. Får du chansen till en måltid bör du ta den för du kommer att sitta i en underbar miljö och bli serverad en rad goda rätter. Vin brukar finnas och ibland även starkare drycker. Räkna med att det mesta kommer från ön och att det mycket väl kan hända att gårdens hästar vandrar förbi. Det är liv och rörelse på den här gården som ligger på den dalmatiska ön Brac och ovanför staden Bol. Någon nämnvärd skyltning till gården finns inte men du hittar den om du följer skylten som pekar mot Vidova Gora. När du ändå är där bör du passa på att titta ut från Vidova Gora som är högsta punkten på de dalmatiska öarna.

Seosko Domacinstvo Gazul
Vidova Gora, Otok Brac
Kroatien
Tele: +385-(0)97-782 5173, -(0)91-517 2305, -(0)98-9930943