Kücki’s Pub, Swakopmund, Namibia

Kücki’s Pub är en legendarisk restaurang i två våningar i Swakopmund. Här kommer du ganska omgående att få höra historien om hur restaurangen utvecklats till vad den är idag. Nu är den ett riktigt trevligt och effektivt ställe att äta en måltid på eller för att dricka gott. Skulle det bli någon väntan här har du tillgång till wifi och annars har du normalt mycket att titta på ändå eftersom många kommer hit. Mat, dryck och service är alla riktigt bra. Restaurangen stänger vid midnatt.

Jämför det här stället med närbelägna Swakopmund Brauhaus, Brewer & Butcher och hotellet Prost. Kücki’s ligger bara några få kvarter från Prost och Brauhaus.

Kücki’s Pub
22 Tobias Hainyeko Street
13001 Swakopmund, Namibia
Tele: +264-(0)64-402 407
E-post: kp@africaonline.com.na
Restaurangens Facebook-sida finns HÄR.