Rancho Margot, La Fortuna de San Carlos, Costa Rica

Nära den stora damm som kallas Arenalsjön, den lilla staden Fortuna och Barnens eviga regnskog hittar du Rancho Margots trevliga lilla boende. Hit kommer många naturintresserade, fågelskådare och sådana som bara vill gömma undan sig i en angenäm miljö. Rancho Margot försöker att integrera allt med en tanke om hållbarhet, återvinning och utbildning. Därför har de volontärer, kurser och utflykter som har något med det att göra. Effekten blir att det är ett ställe dit många vill komma så var tidigt ute om du tänkt bo här. Får du plats kommer du dock att trivas.

Rancho Margot
3km de El Castillo Centro
La Fortuna de San Carlos
Alajuela
21007 Costa Rica
Tele: +506-(0)8302-7318
Fax: +506-(0)2233-0334
E-post: info@ranchomargot.org
Ranchens Facebooksida finns HÄR.