Whale Watching Club, Mirissa, Sri Lanka

En professionell och säker arrangör för valskådnings-utflykter i Sri Lanka kallar sig Whale Watching Club och håller till i det lilla samhället Mirissa. Det ligger bara 10 km från staden Matara. Här finns flera andra arrangörer som gör samma sak. Hos WWC kommer du att få en engagerad besättning och flera positiva överraskningar. De anstränger sig verkligen för att du skall få se valar, delfiner, späckhuggare och allt annat som går att hitta en bit ut i havet. Kapten Rangana Manoj sköter sedan många år allting väldigt bra. Hela hans besättning är utbildad i sjöräddning och kan mycket om havet. När ni hittar något berättar de gärna om vad ni ser och och om hur djuren lever och beter sig.

Normalt lämnar båten Mirissa vid klockan 6 på morgonen och kommer tillbaka nära lunch. Du får frukost på båten så du kommer att ha det bekvämt och bra.

Jämför det här företaget med Good Boy.

Whale Watching Club
Mirissa, Sri Lanka
Tele: +94-(0)76-683 9845, -(0)77-128 7200
E-post: whalewatchingclubmirissa@gmail.com
Verksamhetens Facebooksida finns HÄR.
Deras Youtube-kanal finns HÄR.

Så här kan valskådningen se ut:

Och så här:

Och så här:

Och så här: