Lale Saray Hotel, Üçhisar, Kappadokien

I Kappadokien i Turkiet finns flera fina och trevliga små hotell. Många av dem är mer eller mindre ingrävda i bergen. Ett som inte är det drivs av Ersoy Tan och heter Lale Saray. Det är välskött och har trevliga rum med välvda tak. Här är det bara några steg in till byn och mitt över gatan har du en vinbutik som kanske intresserar med sina föreläsningar. Restaurangen har en trevlig balkong där man kan titta på den spektakulära miljön samtidigt som man äter sin måltid. Trådlöst internet finns men signalen har svårt att ta sig in i de grottliknande rummen. Hotellet är lätt att trivas i och personalen gör mycket därtill.

Lale Saray Hotel
Üçhisar, Kappadokien
Turkiet
Tel: +90-(0)384-219 2333, -219 2334
Fax: +90-(0)384-219 2266
E-post: info@lalesaray.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.