Protea Hotel Sea Point, Kapstaden, Sydafrika

Det här är ännu ett i en lång rad hotell i Protea-kedjan. Du kommer på ena sidan att bo nära Main Street där Engruna och Craft Burger ligger och på andra sidan har du La Perla och parken som löper längs Atlanten. Hotellet är välskött med rena, fina och någorlunda rymliga rum. Hissen till rummen är dock långsam och den blir lätt en flaskhals när många flyttar in eller ut. Frukosten serveras vid receptionen och är fin med gott om färska och välsmakande delar. Personalen är vaken och hjälpsam men akta dig för hotellets taxi-service för den är otroligt dyr. Du kommer att känna dig mindre lurad om du i stället ordnar en taxi på gatan. Ber du hotellet beställa taxi kommer du oftast att hamna hos de luriga chaufförerna.

Protea Hotel Sea Point
Arthurs Road, Sea Point 8005
Kapstaden, Sydafrika
Tele: +27-(0)21-4343344
Fax: +27-(0)21-4343597
E-post: seapoint@proteahotels.com
Hotellkedjans Facebooksida finns HÄR.