Den Anker, Kapstaden, Sydafrika

När du är i Kapstaden i Sydafrika och vill dricka en belgisk öl i en angenäm miljö är Den Anker ett bra alternativ. Restaurangen ligger i en egen vit villa på piren i området Victoria och Albert Waterfront. Här brukar det vara en lugn och bekväm stämning, bra service, god mat och mest bara trevligt. Lite roligt är det att som innertak över baren hänger en upp- och nedvänd båt och under den finns den rymliga bardisken. Var du än sitter kommer du att ha bar utsikt genom de talrika glasrutorna ut mot V & A Waterfront. Hit kommer man för att i en tilltalande miljö få en bit mat eller för att dricka god öl. Det finns annan dricka också.

Den Anker
Pierhead, V & A Waterfront
Kapstaden, Sydafrika
Tel: +27(0) 21 419 0249
Fax: +27(0) 21 419 0251
Email: Denanker@mweb.co.za
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.