Hotel Oro Verde, Guayaquil, Ecuador.

Om du tycker om hotell med västerländsk standard kan det här vara ett bra alternativ för dig. Det ligger centralt i Ecuadors största stad, Guayaquil, och från det kan du lätt gå till restauranger, parken med alla ödlorna i centrum, katedralen och den trevliga strandpromenaden. Härifrån kommer du även lätt till och från flygplatsen. I kanten av hotellet har de en egen restaurang som serverar frukost, lunch och middag. Internet finns och rummen hålls rena och fräscha. Här har du helt enkelt ett hotell som är enkelt och modernt men som inte har något särskilt Ecuadorianskt.

Hotel Oro Verde Guayaquil
Avenida Nueve de Octubre 414 y García Moreno
P.O. Box 09-01-9636
Guayaquil, Ecuador
Tele: +593-(0)4-232-7999
Fax: +593-(0)4-232-9350
E-post: ov_gye@oroverdehotels.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.