Hotel Casa Natura, Puerto Ayora, Ecuador.

Hotel Casa Natura, Puerto Ayora, Ecuador.

En förvirrande omständighet är att det står “Galapagos Islands” på det här hotellet men att det kallar sig Casa Natura. De har även en hemsida som är samma som för agenturen Via Natura. Hotellet ligger några minuters promenad från strandpromenaden i Puerto Ayora på ön Santa Cruz. Det är den mest livliga av Galapagos små samhällen. Det finns gratis trådlöst internet i hotellet men uppkopplingen är väldigt ostadig och når i bästa fall bara några få rum. På innergården finns en simbassäng omgiven av vilostolar. Bakom receptionen serveras varje morgon en bufféfrukost. Serveringen startar alltid någon minut efter att den egentligen skulle ha påbörjats. Den unga personalen ser ofta förvånad ut om någon kommer vid sagt klockslag. De som arbetar här är trevliga, unga och några av dem ger intrycket att hotellet är deras ungdomsgård. Rummen hålls rena, sängarna är bekväma och personalen både flexibel och hjälpsam. Allt sammantaget är det här ett smidigt hotell att bo på lite utanför det centrala stråket i Puerto Ayora.

Hotellet ligger på Avenida Floreana y Petrel i Puerto Ayora.

Hotel Casa Natura
Fco. Salazar E10-37 y Tamayo,
Ed. Atlantic Business Center, Floor 2, Of. 205.
Quito, Ecuador.
Tele: +593-(0)2-6005012, -6005012, -6003377, -(0)53013709 (till hotellet).
Mobil: +593-(0)9-95221019
E-post: galapagosislands@live.com, info@casanaturahotel.com
Skype: pilar-velasquez