Aloy Restaurant, Kandy.

Aloy Restaurant, Kandy

Restaurangen Aloy ligger på tredje våningen i ett hus som står vid vägen som leder från centrala Kandy till den populära botaniska trädgården. På de två våningar under restaurangen finns klädesbutiker som även växlar pengar. Hit kommer främst grupper av turister som uppskattar läget och smidigheten med de stora och välgjorda bufféerna. Några lockas också av klädes- och smyckesbutikerna som ligger under och bredvid. Restaurangen lockar även med gratis trådlös uppkoppling mot internet. Köper ni lunchpaket här kommer ni att överraskas av att de är väldigt sparsmakade och inte alls påminner om de stiliga bufféerna. Eftersom den här restaurangen ofta får besök av busslaster med turister tycker många att det bästa är att komma hit lite före normal lunchtid. Det skall räcka med att komma hit klockan 12, eller åtminstone före klockan 12.30. Härifrån är det lätt att ta sig till centrala Kandy, den kungliga botaniska trädgården och även till tåget mot Nuwara Eliya.

Aloy Restaurant
806, Peradeniya Road,
Kandy, Sri Lanka
T: +94-812-387547, -812-387856, -777-221051, -777-83927, -777-783927
E-post: aloyrestaurant@slnet.lk, senaka147@gmail.com
Restaurangens sida hos Facebook finns HÄR.