Pensiunea Irina Petreus, Botiza, Rumänien.

Det är säkert att säga att Irina Petreus boende invid Botizafloden är vackrast i byn Botiza. Här bemöts du med ett leende och en färgexplosion. Men först måste du hitta rätt plank att gå igenom. Att sitta i trädgården och bara finnas till är underbart. Du kommer också att få frukostar och middagar i en miljö som du nog kommer att berätta om för dina vänner när du kommer hem. Imponerar inte miljön tillräckligt kommer du säkerligen att komma ihåg de trevliga värdarna. Runt byn Botiza finns bra vandringsleder åt många håll men du behöver någon som kan dem för att de skall vara användabara. Det finns också gott om hantverkare om du bara listar ut i vilka hus de finns. Hittar du inte rätt kan familjen Petereus hjälpa dig. Kom hit och se varför alla älskar stället!

Pensiunea Irina Petreus
Strada Principala 771
Maramures, Botiza
Rumänien
E-post: irina_petreus@yahoo.com
Tele: +40-26-2334129