Monteverde Wildlife Refuge, Santa Elena, Costa Rica.

I utkanten av Santa Elena i Monteverde på väg mot La Fortuna och Arenal ligger ett område som på spanska kallas för Vida Silvestre eller Curi Cancha och där man ägnar sig åt mycket populära nattvandringar. Tidigare har det varit en bondgård här. Det är lätt att förstå varför de här nattvandringarna är så populära och även vi rekommenderar dem. De leds av kunniga guider som samarbetar under vandringarna så att du skall få se så mycket som möjligt av djur- och växtlivet. Här i Monteverde är det lättare att se de djur som finns på natten än att leta efter dem på dagen. Vandringarna håller på i 1.5 – 2 timmar och är en säker rekommendation till den som besöker de här trakterna. Missa dem inte när du är här.

Det finns flera andra privata reservat i Monteverde och det kan vara förvirrande att hitta rätt och att handla biljetter direkt av leverantörerna.

Monteverde Wildlife Refuge
Santa Elena 60109
Costa Rica
Tele: +506-(0)26456996, -(0)87072013
E-post: refugiodevidasilvestremtv@gmail.com