Bruxelles, Dublin, Irland.

På en tvärgata till shoppingstråket Grafton Street i centrala Dublin hittar du den stora baren Bruxelles. Den består egentligen av flera barer som hör ihop men som har olika inriktning. En gemensam sak är att de kallar sig för en rock-bar och att de marknadsför sig med att sångaren Phil Lynott brukade spendera en hel del tid här. Han står till och med staty utanför ingången om du skulle ha svårt att hitta till lokalen. I och för sig behöver du då kanske känna igen honom för att allt skall bli bra, men det går nog ändå för det är inte så många barer som har en staty av en basist på gatan utanför. Baren i markplanet är lite mer som en restaurang än de två i källaren och vill du hitta bra lokalbrygda öler är det en av de under mark som gäller. Det går att få både mat och dryck här så varför inte ge baren en chans när du är i Dublin.

Bruxelles
7-8 Harry St
Dublin 2
Irland
Tele:+353-(0)1-6775362
Barens Facebooksida finns HÄR.