Big Blue Diving, Bol, Kroatien.

Nära Split i Kroatien och på ön Brac finns en charmig liten stad som heter Bol och i närheten av den ligger stranden Gyllene Hornet (Zlatni Rad), som finns med i många annonser för Kroatien. Du kommer att känna igen den när du kommer dit. Om du går från staden Bol och mot Zlatni Rad kommer du att passera dykinstruktören Igor Glavičićs dykcenter, Big Blue Diving. Det är en smidig liten inrättning som håller till i Hotel Borak (eller Blue Sun Hotel). Ganska ofta gör de utflykter över till grannön Hvar eller till något annat ställe i den kroatiska skärgården. Om inte det räcker så är personalen här riktigt trevlig och hjälpsam. Bäst service får du förstås om du kommer hit i början eller slutet av säsongen. Slutet är något bättre än början eftersom vattentemperaturen då är högre, så prova att komma hit sent i september.

Big Blue Diving
Put Zlatnog rata 42
21 420 Bol
Kroatien
Tele: +385-(0)21-306222.
Mobil: +385-(0)98-425496 (Igor)
Fax: +385-(0)21-635614
E-post: igor.glavicic@gmail.com
Dykcentrets Facebooksida finns HÄR.