Bistro Shizuku, Dubrovnik, Kroatien.

I Lapadområdet i Dubrovnik finns den alldeles utmärkta japanska restaurangen Shizuku. Att hitta en så pass trevlig japansk restaurang här som denna borde överraska de flesta och de som redan känner till restaurangen kommer gärna tillbaka. Här serveras ett antal japanska maträtter och -drycker av högsta kvalitet. Priserna är lite över de flesta närbelägna restauranger men det är värt varenda Kuna, för det blir bra. Personalen är trevlig och lätt att ha att göra med. Vissa delar av menyn är sparsmakad med förklaringar men det gör inte så mycket för personalen förklarar gärna både vad rätterna innehåller, hur de tillverkas och hur man äter dem. Bland de billigare rätterna finns t.ex en sallad med krispig kyckling och den räcker bra som lunch. En till fördel med det här stället är att det ligger så till att det är lätt att komma hit men det blir ändå lite lagom avskiljt och att de även har en trevlig internationell vinlista. Du kommer inte att ångra att du besökte den här restaurangen. Den är öppen från 12 till midnatt.

Bistro Shizuku
Kneza Domagoja 1F
20000 Dubrovnik
Kroatien
Tele: +385-(0)20-311493
E-post: shizuku.dubrovnik@hotmail.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.