Hoavien Bräuhaus, Vietnam.

Hoavien har sedan 1995 byggt upp flera pålitliga brygghus i Vietnam och alla gör europeiskt inspirerade öler. Den här restaurangen var först i Vietnam med att ha bryggverksamhet i serveringslokalen och den skapades år 2001. Bryggmästaren är utbildad i Tyskland och tekniken skall vara från Pilsen-området i Tjecken. För inrättningar som denna är det viktigt att ha ett bra läge i staden och att servera bra mat. Det lever Hoavien upp till. Servicen är också bra men kan vara förvirrad när stället är fullt av besökare. Att ölen är god förbättrar trivseln ytterligare och om man vill ha andra drycker finns det också. Här får du helt enkelt en trevlig stund nästan hur du än gör. Adressen till bryggpuben i Saigon finns nedan och övriga hittar du om du följer länken till Hoaviens hemsida.

Hoavien Bräuhaus
18 Bis Nguyen Thi Minh Khai St, Dist.1
Ho Chi Minh City (Saigon)
Vietnam
Tele: +84-(0)8-38290585, -8290585
E-post: hoavienbia@vnn.vn
Hoaviens olika sidor hos Facebook finns här: Hoavien Bräuhaus, HoaVien Pilsner Original (och vanliga sidan för HoaVien Pilsner Original) och HoaVien Pilsner Original vid flygplatsen i Ho Chi Minh City.