Ranweli Spice Garden, Matale, Sri Lanka.

Hos Ranweli hittar ni en trädgård med växter som anses ha bra inverkan på kropp och själ placerade längs en stig. Du kan antingen följa stigen själv eller be någon i personalen följa med dig för att förklara vad som är vad, hur de kan användas och vilken effekt man kan förvänta sig att få av det. Sträckan för rundvandringen är kort och personalen ser gärna till att den slutar i en genomgång av deras produkter. Som extra smörjmedel är det vanligt med en kort session av nackmassage. Till den massagen användes Ranwelis egna produkter. Efter det är det bara butiken med alla produkterna kvar att besöka. Ranweli ligger smidigt längs vägen mellan Dambulla och Kandy. Den som är intresserad av naturprodukter och vad de kommer av uppskattar säkert en kort rast här innan färden går vidare till nästa stad.

Ranweli Spice Garden
No. 99, Kaudupalalle
Matale
Sri Lanka
Tele: +94-(0)66-2247339
Trädgårdens sida hos Facebook finns HÄR.