Setam Lodge, Ranomafana.

Ranomafana är namnet på en av de mer kända nationalparkerna i Madagaskar. Det är även en liten stad som är känd för sina varma källor. I utkanten av staden finns Setam Lodge som består av ett antal små bungalows på en slänt och en byggnad som är reception, bar och restaurang. Hotellet erbjuder bekväm och ganska enkel logi som är lätt att trivas i. Det är nära till ingången till nationalparken och hotellet hjälper ofta till med besök där. Här finns ingen tillgång till internet i hotellet men det går att ordna en bit längre ned i staden. Vill du bada i bassängen som är kopplad till det varma vattnet bör du vara här en onsdag eftersom den töms på tisdagar för att göras rent. Renast och finast blir därför på på onsdagar men termalbadet är just nu i behov av renovering. Plats på boendet bokas genom hotellets representation i huvudstaden, Antananarivo.

Setam Lodge.
56, Avenue du 26 juin
Antananarivo 101
Madagaskar
Tel : +261-(0)24-31071, -(0)20- 2232431
E-post: setamlodge@setam-madagascar.com, setam@iris.mg.