Cesarica, Kotor, Montenegro.

I en av gränderna i den vackra lilla staden Kotor i Montenegro hittar du den här restaurangen. Den är inte fullt så bombastisk som namnet Cesarica – Kejsarinna – antyder, men det det går bra ändå. När vädret tillåter finns matplatser ute i gränden och annars är det inomhus i den mysiga lilla lokalen som gäller. Maten är bra och det är vanligt att personalen rekommenderar fiskrätter i förhållande till vad som just fångats. Att en stor del av personalen på restauranger i Kotor är säsongsarbetare leder till att de ibland är en aning förvirrade i början av säsongen men att det snabbt går över. Det hör till charmen med att vara i staden. Här kan du äta och dricka till en rimlig kostnad i en trevlig miljö.

Restaurangens hemsida visar på ett tydligt sätt hur folk i den här trakten ofta arbetar med olika saker. Samtidigt som restaurangen marknadsförs vill man sälja tjänster riktade till äventyrslystna.

Konoba Cesarica
Adventure Montenegro
Stari Grad 375
85300 Kotor
Montenegro
Tele: +382-(0)69-049733, -(0)67-227315
E-post: adventuremontenegro@t-com.me