The Grog and Gruel, Fort William, Skottland.

Tycker du om kvalitetsöl och råkar befinna dig i Fort William är det här stället du skall gå till. Det är en pub som försöker erbjuda de bästa ölsorterna från närområdet blandat med några större märken. Till det går det bra att äta något från pubens kök. Någon gröt (gruel) har ännu inte synts på menyn. Vill du vara för dig själv får du sannolikt ändå dela bord med någon men kan gömma dig bakom en datorskärm och vara behjälpt av pubens trådlösa internetuppkoppling. Personalen här är mestadels ung, alert och i full färd med att se till att gästerna trivs.Viss risk finns att du fått några nya vänner när du går härifrån.

The Grog & Gruel
66 High Street
Fort William PH33 6AD,
Storbritannien
Tele:+44-(0)1397705078
E-post: greatbeer@grogandgruel.co.uk
Pubens sida hos Facebook finns HÄR.