Club To Be or Not To Be, Sarajevo, Bosnien Hercegovina.

To Be or Not To Be är en trevlig liten restaurang i Sarajevos gamla stad. Den är byggt i två våningar och när temperaturen tillåter har den även några uteplatser. Rätterna lagas i det minimalistiska köket och fullt synligt framför den som vill se på. Maten blir bra och är både Bosnisk och egna kreationer. En rätt som fått viss publicitet är steken med choklad och chilisås.  Priserna är bitvis aningen höga men maten brukar bli bra och vinet som serveras är gott. Stället drivs av tre personer och tanken är att det skall vara som en knytpunkt för teaterintresserade i trakten. Det enda som fått negativ uppmärksamhet här är att vissa kunder sagt att den medelålders kvinnan som ibland arbetar här varit otrevlig. Men det största problemet brukar vara att få plats att äta.

Club To Be or Not To Be
Cizmedziluk 5
Sarajevo, Bosnien Hercegovina
Tele: +387-(0)33-233265
Mobil: +387-(0)61-508008
Restaurangens minimalistiska sida hos Facebook finns HÄR.