Hotel Marija, Kotor, Montenegro.

Ett trevligt litet hotell som ligger inne i gamla staden (stari grad) i Kotor heter Marija. Det ligger inne i en gränd bredvid en av de många kyrkorna. I bottenvåningen finns receptionen och en bar. Den baren fungerar även som frukostrestaurang. Trådlöst internet når alla rummen men skiftar mycket i styrka. Det finns också en stor skillnad i hur pass tysta olika rum är på kvällen. Hiss finns inte men personalen är alltid villig att hjälpa till med att bära väskor. Familjen som driver det här fina lilla hotellet har lyckats bra. Vad tror ni att kvinnan som är chef över hotellet heter?

Familjen driver även ett hotell som är mer inriktat mot affärsresenärer och heter Marija 2. Det ligger i Dobroti-området som är en liten bit längre ut i bukten.

Hotel Marija
Stari Grad 449
Kotor 85330
Montenegro
Tele: +382-(0)32-325062