Grape Vine Winebar, Göcek, Turkiet.

Den lilla staden Göcek i södra Turkiet drar till sig många exklusiva båtar eftersom läget är skyddat och bunkringsmöjligheterna goda. Här startar även en del chartrade båtar sina färder. Då har deras kunder ofta flugit till Dalaman. Priset på det mesta i Göcek blir följaktligen en aning högre än i de närbelägna städerna Dalaman och Fethiye. Genom staden löper en gågata och på den sida av den som vetter mot havet ligger den trevliga lilla vinbaren Grape Vine. Här köper man vin per glas och får god handledning för att hitta sin favorit. Priserna per glas är faktiskt fullt normala och ännu bättre om man ser till vilken kvalitet på vin och service man får. Butiken har bemödat sig för att hitta goda viner från utvalda vingårdar och kan därför berätta väldigt ingående om de flesta vinerna och deras tillverkare. Eftersom Johnny är britt söker sig många av hans landsmän hit men det går även bra att öva turkiska med hans fru Nevim, kvinnan som styr verksamheten.

Snett över gatan ligger det trevliga hotellet Villa DanLin.

Göcek Vine Winebar
Göcek, Mugla
Turkiet
Tele: +90-(0)252-6452621 (Nevim), -(0)532-5256507 (Johnny)
E-post: nevim@gocekgrapevine.com