Congress Hotel, Jerevan, Armenien.

I ett smidigt läge nära början av gågatan genom Jerevan hittar du hotellet Congress. Det ingår i Best Westerns hotellkedja och håller en hög servicenivå. Här är rummen små men rena och bekväma. Trådlöst internet är tillgängligt i hela hotellet och fungerar bra. Vid receptionen finns en bar och ingången till restaurangen där en stor buffé dukas upp varje dag. Servicen i restaurangen är så snabb att du riskerar att få svårt att hinna med. På innergården finns en simbassäng. Hotellet passar bra för vem som helst förutom kanske den som har en alltför snäv budget. Det är helt enkelt ett bra val för den som är några dagar i den fina staden Jerevan.

Congress Hotel
1 Italia str.
0010 Jerevan
Armenien
Tele: +374-(0)10-591153, -591199
Mob: +374-91461029 (Ripsime)
Fax: +374-(0)10-522224
E-post: sales@hotelcongressyerevan.com, marketing@hotelcongressyerevan.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.