Restaurant Kole, Cetinje, Montenegro.

Om du besöker Cetinje i Montenegro bör du äta minst en måltid på restaurang Kole i slutet av gågatan. Här kommer du att bli väl bemött och få god mat. Flera av rätterna är traditionella montenegrinska specialiteter och portionerna har en tendens att vara väldigt mättande. Det är lugnast att äta lunch hos Kole eftersom det ofta är gott om gäster i lokalen senare på kvällen. Priserna är bra och inget som en skandinav skulle rygga tillbaka för. Och det ger en viss vink om hur stället är när man ser att många ortsbor sitter här och äter, fikar eller dricker. Man förstår dem när man ser den fina miljö de sitter i trots att allén utanför egentligen är en av genomfartsvägarna mellan Cetinje och Kotor.

Restaurang Kole
Bulevar Crnogorskih 12
Cetinje
Montenegro
Tele: +382-(0)-41-231620.
Mobil: +382-(0)69-606660
E-post: restorankole@t-com.me