Pensiunea Cehov, Bran, Rumänien.

Hos Pensiunea Cehov kommer du att bli väl omhändertagen av ett yngre par. Stämningen är alltid familjär och okomplicerad. Rummen är lagom enkla och snarare stora än små. Många har balkong och från den är utsikten bedövande vacker. Paret som driver stället är mycket sportiga vilket leder till att det är lätt att komma iväg på cykelturer, vandringar eller bara upp i bergen. De löser det mesta och är nästan alltid igång med något. Maten är traditionell rumänsk mat och du kan få både frukost och middag om du vill. I nedre delen av pensionatet finns en bar och ett samlingsrum. På väggarna hänger många bilder med Trandafirs, värdens, arbete som fotomodell för vilda hopp på skidor. Pensiunea Cehov lämpar sig bäst för grupper, ensamresenärer och familjer. Det går att ha konferenser här om man skulle vilja men då sker de i samlingsrummet vid brasan.

Pensiunea Cehov
Bran, Rumänien.
Tele: +40-(0)723-268 259, +40-(0)722-923 373
E-post: pensiunea.cehov@gmail.com
Pensionatets sida på Facebook finns HÄR.