Capital Tirana Hotel, Albanien.

Capital Tirana Hotel, Albanien.

Bakom operan i Tirana finns en park och på andra sidan den ligger några hotell som sattes i ordning omkring 2012. Lättast att hitta av dessa är Capital Tirana Hotel eftersom du ser deras höga vita hus från parken. Rummen här är ganska små men bekväma. Hiss finns och den går ned till källaren där frukosten serveras. Frukosten är en enkel historia där du kommer att få svårt om du hoppas få yoghurt utan artificiella smaktillsatser eller svart te. Viljan att lyssna på kunderna är god men språksvårigheter sätter stopp för att något skall hända. Samma problem finns i receptionen men det mesta löser sig oftast med lite ansträngning. En lite olycklig omständighet är att en del material som användes när hotellet skapades för två år sedan lett till stark förslitning och att det ibland ger intrycket att hotellet är äldre än det egentligen är. Den trådlösa internetuppkopplingen fungerar bra i hela hotellet och rummen har skrivbord vilket gör att de kan användas som kontor för den som arbetar mobilt. Hotellets läge är bra och nära transferbussen (Rinas Ekspres) till flygplatsen. Det är också lätt att åka kommunalt från hotellet till berget Dajti. Här får du en bekväm tillvaro i ett hotell som är någonstans melllan ett rent och enkelt boende och ett finare hotell. Priset för vad du får är dock lite i överkant jämfört med närbelägna konkurrenter.

The Capital Tirana Hotel
Rruga Qemal Stafa
Tirana, Albanien
Tele: +355-(0)4-2258575
Mob: +355(0)69-2080931
E-post: reservations@capitaltiranahotel.com