Hotel Palma, Berat, Albanien.

Hotel Palma, Berat, Albanien.

Berat är en trevlig liten albansk stad. Genom den flyter floden Osum och vid dess strand och nya gångbro till Goricaområdet ligger Hotel Palma. Huvudvägen genom Berat går på andra sidan hotellet och där finns även en uteservering i gatuplanet. På taket ligger en terass med servering och fin utsikt över både staden och bergen in närheten. Rummen är enkla men bekväma. Det finns en trådlös internetuppkoppling som fungerar bäst nära receptionen men som har förutsättningar för att snart fungera bättre även i de rum dit det nu bara når sporadiskt. Frukosten är en ganska spartansk buffé serverad i en restaurang med fina uteplatser som har utsikt över Mangalemområdet och borgen. Det här hotellet har ganska många rum och blir därför lätt ett alternativ till mer lyxiga konkurrenter. Här bor du bekvämt och enkelt.

Det här hotellet sprängdes den 17:e juni 2015 eftersom det var byggt utan tillstånd.

Hotel Palma
Bulevardi “Republica”
Berat, Albanien
Tele: + (0)69-2086706, (0)69-2093812, (0)32-239127
Epost:info@brpalmahotel.com
Hotellets sida på Facebook finns HÄR.