Hotel Dukagjini, Peja, Kosovo.

Hotel Dukagjini, Pec, Kosovo.

Mitt i centrala Peja ligger det stora hotellet Dukagjini. På ena sidan har det utsikt mot floden och kortsidan gränsar mot torget mitt i centrum. I källaren finns ett spa med bastu, simbassäng, massagerum och massagebad. Varje rum och våning har gratis och trådlös tillgång till internet. Det finns även möjlighet att ansluta sig med kabel. Ut mot floden finns restaurangen, som av många anses vara en av stadens bästa, och mot torget ligger ett populärt café. Många rum har balkong. Sängarna är bekväma och rummen är modernt utrustade.  I restaurangen serveras en bufféfrukost som bland annat innehåller lokala specialiteter som korven suxhuk och paprika grillad i olja med vit ost. Det här är ett hotell där det är lätt att trivas eftersom allt är så ordnat och lyxigt.  Något spår av Lekë Dukagjinis ”Kanun” märks inte.

Hotel Dukagjini
Sheshi i Dëshmorëve – 2
30000 Pejë, Kosovë
Tele: +381-(0)38-771177
E-post: info@hoteldukagjini.com
Hotellet sida på facbook finns HÄR.