Augustiner Keller, München.

Augustiner Keller, München.

Om man haft en stor ölträdgård i München sedan 1812 och haft verksamhet på samma plats längre än så bör man nu vara väl etablerad. Det gäller för Augustiner Keller i München. Här får hundratals personer plats inomhus och när uteserveringen är som mest aktiv på sommaren ytterligare flera hundra utomhus. På vintern finns ett visst mått av uteservering för dem som kommit hit för att spela den tyska varianten av curling, eisstockschiessen. Som sig bör får du här snabb service, bra mat och en trevlig atmosfär. Rummen har lite olika smyckning. Ett är exempelvis jaktrummet och ett annat en helt vanlig pub med bord av öltunnor. Det är lugnast här före klockan 17-18 och på vintrarna. Varma dagar när uteserveringen är öppen blir det ofta ont om sittplats. I entrén har du den obligatoriska souvenirbutiken och utanför finns en kalender som berättar om när Augustiner Keller anordnar speciella event. Öppettiderna är från 10-01 varje dag och du kommer lätt hit till fots från norra delen av Münchens Centralstation (Hauptbahnhof).

Augustiner Keller
Arnulfstrasse 52
803 35 München
Tele: +49-(0)89-594393.
E-post: buero@augustinerkeller.de

Mer om bryggeriet Augustiner hittar ni HÄR.

140217 Augustiner Keller, M¨nchen02 140217 Augustiner Keller, M¨nchen03  140217 Augustiner Keller, M¨nchen01140217 Augustiner Keller, M¨nchen06140217 Augustiner Keller, M¨nchen04